Arkivfoto: Terrassedør i træ/aluminium fra JVK Vinduer.

Udskiftning af vinduer og døre i Stenlille

Denne kunde skulle i 2014 have monteret nye vinduer og en terrassedør i sin havestue, da de gamle var ved at rådne i bunden. Kunden fik derudover også monteret et enkelt vindue og en dør på sit kontor. Alle elementerne er leveret af Jydsk Vindueskompagni. Kunden valgte træ/alu som materiale, fordi ”så er vi fri for at gøre noget ved dem udvendigt for fremtiden”.

I havestuen er der monteret vinduer med fast karm hele vejen rundt, hvilket sikrer et fantastisk lysindfald i rummet.

Det var to tømrere fra Tømrerfirmaet Jacobsen, der stod for monteringen, som ifølge kunden forløb gnidningsfrit. Hun fortæller: ”Det gik vildt hurtigt. Meget tjept. I løbet af én dag var det hele sat i – jeg tror det tog dem omkring seks timer”. Kunden er meget tilfreds med den ekspeditte montering og beskriver de to håndværkere som ”meget venlige” og ”et par hyggelige gutter”.

Den største forskel på de nye og de gamle vinduer er ifølge kunden, at de nye vinduer er tætte og i orden, hvilket hun mener deres vinduespudser sætter stor pris på. ”Han skal ikke være bange for at bundlisterne falder af længere”, fortæller hun med et grin. Derudover fremhæver hun også, at de nye vinduer kan give besparelser på varmeregningen, fordi de holder varmen inde og kulden ude.

Kunden er generelt meget tilfreds med det samlede forløb og kunne sagtens finde på at benytte Tømrerfirmaet Jacobsen igen til fremtidige monteringsopgaver.

Har du også brug for hjælp til dør- eller vinduesmontage? Kontakt os i dag og hør mere om mulighederne.

Om projektet

  • Opgave: Dør- og vinduesmontering
  • Sted: 4295 Stenlille
  • Udført: September 2014