Udskiftning af vinduer i Regstrup

Jens fra Regstrup står efter sit møde med både Jydsk Vindueskompagni og Tømrerfirmaet Jacobsen og kigger på et færdigt resultat, som han er godt tilfreds med.

Jens måtte for et stykke tid siden erkende, at flere af hans gamle vinduer var punkteret, og derfor var en udskiftning af alle vinduer på sydsiden samt på badeværelset på sit højeste.

Jens måtte derfor ud på markedet for at finde nye vinduer. Efter lidt søgen fandt han en leverandør, og dette blev Jydsk Vindueskompagni. ”Samlet set var tilbuddet og monteringen billigere”, som han selv fortæller. Hvad Jens skulle bruge var 7 bondehusvinduer, da det var, hvad huset oprindeligt var bygget med, og derfor passede bedst til huset.

Da bestillingen var foretaget og vinduerne leveret, stod Tømrerfirmaet Jacobsen klar til at montere de i alt 7 vinduer. På ca. 4 timer var parcelhuset udstyret med splinternye vinduer fra Jydsk Vindueskompagni. ”Det var rigtig godt”, fortæller Jens om forløbet med Tømrerfirmaet Jacobsen.

Jens udstykker sin tilfredshed gennem den afmontering, som firmaet udførte. Jens har på badeværelset fliser, som han meget gerne så intakte efter besøget, og her slog tømrerne den gamle karm i stykker på en sådan måde, at fliserne ikke blev ødelagt.

Efter at Tømrerfirmaet Jacobsen har monteret de nye vinduer, kan Jens mærke store forskelle på sin nye sydside. I badeværelset har et nyt greb gjort, at lukkemekanismen fungerer meget bedre end det gamle. Derudover var de gamle ruder punkteret, og derfor har de nye gjort en klar forskel for Jens: ”Der er nu klart udsyn igen”.

Tømrerfirmaet Jacobsen har stor ekspertise med montering af både vinduer og døre. Kontakt os, hvis dit hjem også trænger til en udskiftning.

Om projektet

  • Opgave: Vinduesmontering
  • Sted: 4420 Regstrup (Holbæk Kommune)
  • Udført: Maj 2016