Udskiftning af vinduer i Ringsted

”De trængte og var rådnet væk”, og derfor valgte Michael, at de gamle vinduer fra sidst i 60’erne skulle erstattes af nogle nye fra Jydsk Vindueskompagni. Michael var ved at udskifte de gamle elementer i hele huset, og i denne omgang stod stueetagen for skud.

Michael kontaktede derfor Jydsk Vindueskompagni, hvor der - som han selv siger - var lynhurtige tilbud samt at der blev spurgt om det helt rigtige: ”Jeg er helt og holdent tilfreds”.

Efter samtalen bestilte Michael kip/dreje vinduer, hvilket der var en særlig grund til: ”Vi har vinduerne åbnet døgnet rundt”, og derved pointerer Michael, at det ikke er gennem vinduerne, at uvedkommende kommer ind i huset.

Efter at Michael havde bestilt vinduerne, blev de leveret på hans adresse, og her stod Tømrerfirmaet Jacobsen klar til at tage over. På intet mindre end 5 timer havde 2 mand udstyret den røde murstensvilla i Ringsted med nye elementer fra Jydsk Vindueskompagni.

”Jeg er meget tilfreds”, fortæller Michael. Han forsætter med at fortælle om tømrerne, som var meget imødekommende og hensynsfulde, og særligt oprydningen var et kæmpe plus, hvor der blev støvsuget med mere.

De gamle elementer skulle dog også bortskaffes, og dette skulle Michael selv gøre, men stadig var Tømrerfirmaet Jacobsen ikke for fin til at hjælpe. ”De spurgte om jeg ville sætte en trailer frem, som de derefter fyldte op”, og derved var servicegenet også i top ved tømrerne: ”Jeg skulle bare køre det væk”.

Efter at vinduerne er blevet monteret og de gamle kørt væk, kan Michael også mærke fordelene ved hans nye vinduer: ”Vi har et bedre indeklima, og det er kønnere at se på”.

Tømrerfiramet Jacobsen monterer både gængse vinduer og specialløsninger. Drømmer du også om en udskiftning, så kontakt os i dag.

Om projektet

  • Opgave: Vinduesmontering
  • Sted: 4100 Ringsted
  • Udført: April 2016