Udskiftning af vinduer i Vanløse

Kunden måtte efter flere års brug erkende, at hendes soveværelsevindue skulle udskiftes, da vinduet både var råddent og ødelagt. Til soveværelset skulle hun bruge et vindue samt et lille vindue et andet sted i huset.

Kunden, som bor i en bungalow, fandt gennem sin samtale med Jydsk Vindueskompagni ud af, at vinduet som hun havde brug for, var et dreje kip vindue, da kunden gerne ville kunne kippe vinduet og derved have det til at stå åbent, uden at nogen kan kravle ind. Derudover skulle det lille vindue skabe lys i værelset. Ud over dette skulle elementerne være i mahogni, da resten af husets elementer var lige sådan.

Efter bestilling skulle Tømrerfirmaet Jacobsen montere elementerne, og dette blev gjort i november 2014. Startskuddet på monteringen var ikke helt som forventet. Kunde havde misforstået noget ved rådgivningen, hvilket resulterede i, at karmen skulle laves om, men dette kunne tømreren fra Tømrerfirmaet Jacobsen hurtigt fikse.

Monteringen var ifølge kunden fuldstændig fantastisk, og kunden bruger citatet ”han kom, han så, han sejrede” om tømreren fra Tømrerfirmaet Jacobsen, der kom kl. 8 om morgenen. Kunden spurgte tømreren, om der var noget, hun skulle gøre, og fik prompte svaret ”det er ikke nødvendigt”.

Da hun senere på dagen kom hjem fra arbejdet var tømreren væk, arbejdet var gjort, og der var ikke så meget som en støvpartikel i hendes soveværelse. Kunden griner og siger ”det var helt fantastisk” og specielt det at hun ikke skulle gøre noget, og at tømreren gjorde alt af sig selv, var helt perfekt.

Har du problemer med et eller flere af dine vinduer? Kontakt os i dag for at finde frem til en pæn og funktionel løsning.

Arkivfoto: Hvide vinduer i plast fra JVK Vinduer.

Om projektet

  • Opgave: Vinduesmontering
  • Sted: 2720 Vanløse
  • Udført: November 2014