Udskiftning af vinduer og døre i Grevinge

”De havde siddet der siden 1943”, fortæller kunden fra Grevinge om, hvorfor han tog valget om at udskifte de gamle elementer, som hverken var pæne eller tætte, da de var rådne forneden.

Kunden havde for længe siden taget beslutningen om at udskifte hele husets elementer, og i denne omgang var det den ene side af huset, der stod for skud. Derfor valgte kunden at kontakte Jydsk Vindueskompagni, som han før havde brugt.

Han var rimelig fast besluttet, på hvad han skulle have, hvilket var 8 sidehængte vinduer i plast samt en terrassedør. ”Vi valgte plast, da vi ikke bliver yngre, og så muligheden for at slippe for vedligeholdelse”.

Da bestillingen var foretaget og leveringen var sket, blev det Tømrerfirmaet Jacobsens tid til at montere de nye elementer fra Jydsk Vindueskompagni. Tømrerfirmaet Jacobsen sendte 2 mand af sted om morgenen, og i løbet af formiddagen var de i alt 9 elementer monteret. ”Jeg er imponeret over, hvor hurtigt det kan gå”, fortæller kunden.

Kunden fortæller også, hvad han tænkte, da montørerne gik i gang med at skære vinduerne ud. ”Det når de aldrig”, men tvivlen kom ham til gode: ”Det kunne de alligevel”. Han fortæller ydermere om montørerne som meget professionelle og flinke mennesker – ”Det er folk, der ved, hvad de laver” – og forsætter med at fortælle om, at de var meget nemme at snakke med og hurtigt forstod hvad han forestillede sig.

Efter at Tømrerfirmaet Jacobsen har monteret de nye elementer, kan han også mærke, at huset er mere tæt: ”Helhedsindtrykket er godt”, som han selv siger.

Fra vores adresse i Svinninge hjælper vi kunder i et stort område af Sjælland. Kontakt os i dag, hvis du har brug for hjælp til dit næste byggeprojekt.

Om projektet

  • Opgave: Dør- og vinduesmontering
  • Sted: 4571 Grevinge
  • Udført: Juni 2015