Udskiftning af vinduer og døre i Holbæk

Carstens gamle elementer, som var fra 68, var punkteret, og derfor var en udskiftning ved at være på sit højeste. ”De havde levet deres tid og kunne ikke mere”, som han selv siger.

Carsten gik derfor på jagt efter nye elementer til huset i Holbæk. Jagten tog ikke lang tid, da han tilbage i 2012 havde fået leveret elementer fra Jydsk Vindueskompagni, og dem skulle det være igen. ”Vi havde før købt der og var meget tilfredse”.

Han kontaktede derfor Jydsk Vindueskompagni til en samtale, som ifølge Carsten selv var hurtig, nem og smertefri. Efter samtalen havde Carsten bestilt 5 vinduer, 2 døre samt 4 store vindueselementer, som blandet andet skulle bruges til Carstens nye udestue.

Carsten havde et sidste ønske til Jydsk Vindueskompagni, da han meget gerne vil havde den samme montør, som firmaet sidst havde anbefalet, og dette var intet problem: ”Vi ville bruge dem igen, da det, de gør, er meget tilfredsstillende”.

Tømrerfirmaet Jacobsen mødte derfor op på adressen, og på lidt over en weekend var huset i Holbæk udstyret med både nye døre og vinduer. Carsten havde givet Tømrerfirmaet Jacobsen frie hænder, da han vidste, hvad de kan, og arbejdet gør ham yderst tilfreds: ”Det er et godt stykke håndværk”.

Firmaet var heller ikke bleg for at påpege problemer, da de altid havde en løsning på dem. ”Vi fik en ekstra stolpe i udestuen, som hjalp meget”, fortæller Carsten. Carsten kan også nemt mærke, at de nye elementer fra Jydsk Vindueskompagni er af høj kvalitet, for om sommeren er huset stadig til at være i trods varmen. ”Solen tordner ikke igennem mere”, og udestuen er til at være i selv på en varm sommerdag.

Holbæk på Midtsjælland er en af de byer, vi ofte arbejder i. Har du brug for hjælp til dig byggeprojekt, så kontakt os i dag.

Om projektet

  • Opgave: Dør- og vinduesmontering
  • Kunde: Carsten Møller
  • Sted: 4300 Holbæk
  • Udført: April 2016