Udskiftning af vinduer i Dianalund

Henriette indleder vores samtale med ”vinduerne var totalt-gennem-punkteret”, mens hun griner og tilføjer, at de derudover var pilrådne. Sådan var statussen på hele den sydlige gavl, og derfor indså Henriette, at vinduerne trængte til at blive udskiftet. Derfor kontaktede hun Jydsk Vindueskompagni og fik gennem en samtale bestilt to dannebrogsvinduer samt et topstyret vindue.

Efter bestillingen nåede vi til september 2014, hvor elementerne skulle monteres, og til dette job var Tømrerfirmaet Jacobsen den rette kandidat. Tømrerfirmaet Jacobsen gik hurtigt i gang med udskiftningen, og efter blot få timer kunne Henriette se det flotte resultat, som de nye elementer sætter på den sydlige gavl på huset på den lille landejendom. Henriette var meget tilfreds med arbejdet, Tømrerfirmaet Jacobsen havde fortaget sig – ”der var ikke noget der” – og forsætter med, at tømrerne var flinke, kom som aftalt og gjorde arbejdet efter aftalen.

Efter vinduerne er blevet monteret, kan Henriette for alvor mærke fordelene ved de nye vinduer, hun har valgt. Først griner hun ”der er absolut en fordel ved, at de ikke er rådne”, men der er også nogle helt andre vigtige fordele for Henriette. De eksisterende vinduer i huset er, som hun selv siger, ”meget mærkelige”, men dannebrogsvinduerne passer meget godt, og det er hun glad for. Derudover var valget af et topstyret vindue meget nøje overvejet, da Henriette har et soveværelse, hvori der er en smuk udsigt ud over det danske landskab. Valget af det topstyrede vindue, giver hende, hvad hun selv betegner som en ”panoramaudsigt”, og der er ingen sprosser eller delinger i vinduet, der kan forstyrre dette.

Tømrerfirmaet Jacobsen har stor erfaring med vinduesmontering og hjælper også gerne, hvis dit hus trænger til fornyelse. Kontakt os for en snak om mulighederne.

Arkivfoto: Hvide dannebrogsvinduer fra JVK Vinduer.

Om projektet

  • Opgave: Dør- og vinduesmontering
  • Kunde: Henriette Westh
  • Sted: 4293 Dianalund
  • Udført: September 2014