Udskiftning af vinduer i Grevinge

I dette projekt monterede vi nye vinduer på et hus i Grevinge på Nordvestsjælland. Husets eksisterende trævinduer var meget slidte og trængte derfor til en udskiftning, der kunne forbedre helhedsindtrykket af huset. Tømrerfirmaet Jacobsen varetog hele processen med afmontering af de gamle vinduer til installation af de nye.

Da kunden ønskede at bevare husets eksisterende stil, blev der valgt en vinduesløsning, der minder meget om de tidligere vinduer med et enkelt hvidt udtryk. Producenten af de nye elementer er Jydsk Vindueskompagni (JVK Vinduer), som dermed også leverede vinduer til husets kvist. Her er tale om en kvistkarm, der er en del af den bærende konstruktion.

Den nye løsning er både flot og tro mod husets stil, ligesom vinduerne er udstyret med energiglas, der isolerer særligt godt og dermed kan give kontante besparelser på varmeregningen.

Tømrerfirmaet Jacobsen har stor ekspertise inden for montering og udskiftning af både døre og vinduer, og vi samarbejder med danske kvalitetsleverandører af begge dele. Kontakt os i dag, hvis dit hus trænger til nye vinduer eller døre.

Før udskiftning
Efter udskiftning
Før udskiftning
Efter udskiftning

Om projektet

  • Opgave: Vinduesmontering
  • Sted: 4571 Grevinge, Odsherred