Udskiftning af vinduer i Jyderup

Arkivfoto: Hvide vinduer fra JVK i en lignende stil.

Sussies gamle vinduer i hendes smukke nedlagte landsbyskole var blevet gamle og medtagede efter mange år i det gamle hus. Tiden og det danske vejr havde sat sine spor og vinduerne trængte i den grad tid at blive udskiftet – de var både utætte og slidte. Derfor tog Sussie kontakt til Jydsk Vindueskompagni og bestilte i alt seks vinduer.

Valget faldt på topstyrede vinduer fordi, som hun selv siger, ”Det har jeg altid haft og det er et godt vindue. Det er nok bare en vanesag.” Af denne grund var vinduesprojektet en hurtig proces. Der var hverken tvivl om valget af vinduer eller det materiale de skulle være i, så vinduerne blev hurtigt bestilt og monteret uden nogen bump på vejen.

En ting der var vigtig for Sussie var, at de nye topstyrede vinduer kom til at passe ind i den gamle landsbyskoles stil, men samtidig ville hun gerne have nogle vinduer, der ikke kræver så meget vedligehold. Derfor faldt valget på vinduer i træ/alu – et valg, der er stor tilfredshed med.

Der var Tømrerfirmaet Jacobsen der kom og monterede de seks vinduer og det hele var færdigt på én dag. Montøren var flink, venlig og gjorde sit arbejde godt. Når man spørger Sussie, om hun er tilfreds med det færdige resultat, bliver der med et grin sagt ”Ja, de er tætte nu!”.

Den gamle, hyggelige landsbyskole fremstår nu helt skarp og er igen klar til at modstå de næste mange år med vind, regn og rusk.

Tømrerfirmaet Jacobsen betjener hele Nordvestsjælland med alle former for tømrerarbejde. Kontakt os, hvis du har brug for en kompetent byggepartner.

Om projektet

  • Opgave: Vinduesmontering
  • Sted: 4450 Jyderup
  • Udført: Juli 2014