Udskiftning af vinduer i Vig

Kunden fik sidste år monteret tre nye vinduer i sit sommerhus, da han ikke mente de gamle længere var tidssvarende. Kunden valgte hvide trævinduer fra Jydsk Vindueskompagni, fordi de skulle passe til de resterende vinduer i sommerhuset.

Han gjorde sig tanker omkring vedligeholdelse af vinduerne, men nåede frem til, at trævinduer var det bedste valg til sommerhuset. Vinduerne er topstyret og placeret i kundens soveværelse og på badeværelset.

Valget faldt på topstyrede vinduer, da vedkommende fandt det mest bekvemt. Kunden er yderst tilfreds med de nye vinduer, som han finder ”meget letgående og nemme at vedligeholde”.

Tømrerfirmaet Jacobsen stod for monteringen, til kundens store tilfredsstillelse. Det tog tømrerfirmaet ca. en halv dag at montere de nye vinduer, og det gik ifølge vedkommende over al forventning. ”Der var ikke noget at sætte en finger på”, som han siger. Kundens vinduer er nu igen tidssvarende, og han kan nyde stunderne i sommerhuset, uden at skulle bekymre sig for meget om vedligeholdelse.

Tømrerfirmaet Jacobsen i Svinninge betjener Vig og resten af Odsherred med vindues- og dørmontage. Kontakt os, hvis du drømmer om nye elementer til dit hus.

Om projektet

  • Opgave: Vinduesmontering
  • Sted: 4560 Vig
  • Udført: Maj 2014