Udskiftning af vinduer

Kunden havde lige købt en landbrugsejendom, og derfor skulle der nye elementer til i hele huset. De eksisterende elementer var gamle, kun med et lag glas, og derudover faldt de ikke i kundens smag. Derfor kontaktede kunden Jydsk Vindueskompagni, og efter en god samtale blev der i alt bestilt 21 bondehusvinduer.

Valget faldt dog på noget, der lignede det gamle, da stilen skulle passe til landbrugsejendommen, men der var også andet der spillede ind – ”Det var det, fruen ville have” – og derfor faldt valget på bondehusvinduerne. Kunden valgte derudover, at vinduerne skulle være i hvid plast: ”Det er nemmere at vedligeholde, og vi har ikke tid i dagligdagen”, som han selv siger.

I september 2015 skulle vinduerne sættes i landbrugsejendommen, og til at udføre arbejdet var Tømrerfirmaet Jacobsen firmaet, der skulle stå for monteringen. Monteringen faldt i den grad i kundens smag, og på blot én dag blev de 21 elementer monteret, og som han selv udtrykker ”det var hurtigt”.

Derudover forløb alt som det skulle, og kunden bruger selv ordet ”alletiders” og fortsætter med, at der ingen problemer var gennem den hurtige montering, som Tømrerfirmaet Jacobsen udførte. ”De satte vinduerne i, og det var det, jeg ville have” var de endelige ord fra en meget tilfreds kunde.

Efter monteringen har fundet sted, har kunden haft mulighed for at nyde de nye bondehusvinduer fra Jydsk Vindueskompagni. Kunden fortæller om, at der er blevet varmere end før, og derudover er der sket en kæmpe visuel forandring: ”Gården er blevet en helt anden”.

Drømmer du også om nye elementer til dit hus? Kontakt os for en uforpligtende snak om projektet og de forskellige muligheder.

Arkivfoto: Bondehusvinduer fra JVK Vinduer.

Om projektet

  • Opgave: Vinduesmontering
  • Udført: September 2015